Την Δευτέρα 22α Ιανουαρίου 2018 , στις 18:00 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας , Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων , ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Κοινωνικού Ιατρείου της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης , στα Γραφεία του Ιατρείου στην Πλατεία Μητροπόλεως Ξάνθης.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Ιατροί, οι Νοσηλευτές, οι Ψυχολόγοι και οι Εθελοντές του Κοινωνικού Ιατρείου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων , ευχήθηκε σε όλους , η Νέα Χρονιά να είναι Ευλογημένη από τον Θεό , γεμάτη υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Ευχαρίστησε και συνεχάρηκε άπαντες για την κοινωνική τους και εθελοντική προσφορά στο Κοινωνικό Ιατρείο της Μητροπόλεως και τους ευχήθηκε όπως ο Θεός να χαριτώνει και να ευλογεί την ζωή και το έργο Τους.

Το Κοινωνικό Ιατρείο Ξάνθης αποτελεί καρπό συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας με εθελοντές ιατρούς και φαρμακοποιούς της περιοχής μας, οι οποίοι συστρατεύτηκαν στην υπηρεσία των ανασφάλιστων συνανθρώπων μας.
Παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε πάνω απο 1200 ανασφάλιστους συμπολίτες μας, πολλοί απο τους οποίους είναι παιδιά τα οποία εμβολιάζονται δωρεάν.
Στεγάζεται στην Πλατεία Μητροπόλεως
και λειτουργεί Δευτέρα-Τρίτη και Πέμπτη
και ώρες 15:00-17:00 μ.μ.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ