Την Κυριακή  8η Φεβρουαρίου 2015 στις 6:00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Ιερατικού Συνδέσμου Ξάνθης «ο Ποιμήν ο Καλός» για τις ιερατικές οικογένειες στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων ο οποίος ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Συνδέσμου και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως  τις Πρεσβυτέρες για την παρουσία τους στην εκδήλωση και την προσφορά τους στην ιερατική οικογένεια και στο έργο του ιερέως.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης και με αφορμή τη συμπλήρωση της  20ετους Αρχιερατείας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ Παντελεήμονος, προβλήθηκε παρουσίαση με φωτογραφίες από την ποιμαντορία του με ταυτόχρονη αναφορά στη ζωή του και το έργο του στη Μητρόπολη Ξάνθης. Έπειτα δόθηκε στο Σεβασμιώτατο από το Ιερατικό Σύνδεσμο Ξάνθης ένα ψηφιακό άλμπουμ με φωτογραφίες από τα 20 χρόνια της αρχιερατείας του ως αντίδωρο της αγάπης του προς τους Ιερείς.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ιερατικού Συνδέσμου π. Ιωάννη Κούκο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την όλη εκδήλωση αλλά και για την έκπληξη που ετοίμασαν καθώς και τον Στρατηγό Διοικητή  του Δ΄Σ.Σ. για την παραχώρηση της αίθουσας της Λ.Α.Φ.Ξ.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος  μοίρασε τα δώρα σε όλα τα παιδιά των Ιερέων προσφορά από τον Ιερατικό Σύνδεσμο Ξάνθης.