Με πνευματική κατάνυξη εορτάσθηκε η Μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη του Θαυματουργού εις τον πανηγυρίζονα Ιερό Ναό του Οικισμού της Κρεμαστής.

Την Κυριακή 8η Νοεμβρίου 2015 , παραμονή της Εορτής , στις 6:00 το απόγευμα , εψάλλει ο Εσπερινός της Εορτής μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος με την παρουσία του Ιερού Κλήρου και πλήθος κόσμου. Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης εκπροσώπησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Στυλιανός Γερασίμου , ο οποίος στον λόγο Του αναφέρθηκε στην μορφή του Αγίου Νεκταρίου και στα πνευματικά Του χαρίσματα .

Την Δευτέρα 9η Νοεμβρίου 2015 , κυριώνυμο ημέρα της Εορτής του Αγίου εψάλλει ο Όρθρος της Εορτής και η Θεία Λειτουργία , ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης κ.κ Παντελεήμονος ,μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

Τις Θρησκευτικές Λατρευτικές Εκδηλώσεις της Εορτής , τίμησαν με την παρουσία Τους , ο Αντιπερειφερειάρχης Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης , ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου , ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Τοπείρου κ. Χρυσόστομος Κοτόπουλος , ο Δήμαρχος Αμφίπολης κ. Κωνσταντίνος Μέλιτος και πλήθος κόσμου.

 

 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ