Μεγάλη ήταν η συμμετοχή της Τοπικής Κοινωνίας της Ξάνθης, αλλά και από τη γειτονική Δράμα, στην ακολουθία των Δ’ Χαιρετισμών που τελέστηκε την Παρασκευή 20η Μαρτίου 2015 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου μέσα στο Στρατόπεδο «Υπτγου ε.α. Δημ. Παπαποστόλου», στη Γλαύκη  Ξάνθης. Στην Ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών , χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ. Παντελεήμων, επικουρούμενος από τον πατέρα Γεώργιο Σπάρταλη, δύο  διακόνους και χορωδία Ιεροψαλτών.
Το εκκλησίασμα, ήταν συνολικά πάνω από 160 άτομα που προσήλθαν,  από την Ξάνθη αλλά και από τη γειτονική Δράμα , για να εκκλησιαστούν και ταυτόχρονα να συμπαρασταθούν ηθικά σε αυτούς που «Φυλάνε Θερμοπύλες» στην περιοχή μας.

Παρευρέθησαν πολυπληθής και υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία από τη 1η ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ, η Πρόεδρος και πολλά μέλη του Λυκείου Ελληνίδων , ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και αρκετά μέλη του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, οι Πρόεδροι και μέλη του ΔΣ της Ενώσεως Αποστράτων Αστυνομικών, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων, μέλη του άτυπου Συλλόγου ‘’Φίλοι της Σημαίας Ν. Ξάνθης’’, οικογένειες, γονείς, συγγενείς και φίλοι  του Προσωπικού της Μονάδος, όπως και μέλη του Συλλόγου Καταδρομέων Δράμας και δωρητές ανέγερσης του Ιερού Ναού που εγκαινιάστηκε το 2012.
Η ατμόσφαιρα ήταν κατανυκτική, ενώ με συγκίνηση και συναισθηματική φόρτιση όλο το εκκλησίασμα έψαλλε «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ». Ο Σεβασμιώτατος, λίγο πριν το τέλος της ακολουθίας, ευχαρίστησε το εκκλησίασμα, για την παρουσία του και στη συνέχεια ανέπτυξε το ιστορικό του «΄Ακαθίστου Ύμνου», ενώ απηύθυνε και παραινέσεις εναρμονισμένες στο πνεύμα των διανυομένων ημερών της Σαρακοστής και του επερχομένου Αγίου Πάσχα.
Μετά τον εκκλησιασμό, υπήρξε και μοναδική ευκαιρία παρατήρησης του φρεσκοχιονισμένου περιβάλλοντος, ακόμα και μέσα στο Στρατόπεδο. Στη συνέχεια ο Διοικητής και το όλο το Προσωπικό της Μονάδος, ως φιλόξενοι οικοδεσπότες, προσέφεραν σε όλους καφέ, αναψυκτικά και νηστίσιμα εδέσματα, όπως και άλλα που προσέφεραν τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης.
Εκφράσθηκαν οι ευχαριστίες όλων μας, στο Διοικητή για την υποδοχή και φιλοξενία, όπως και στο Λύκειο Ελληνίδων τόσο για την παρασκευή-προμήθεια-προσφορά εδεσμάτων και άλλων εθιμοτυπικών δώρων στο προσωπικό της Μονάδος, όσο ιδιαίτερα για την εθελοντική ανάληψη της υποστήριξης της δραστηριότητας.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ