Την 30η Ιουνίου η Αγία Του Χριστού Εκκλησία μας Τιμά την Σύναξη των Αγίων Αποστόλων , των απλοικών ψαράδων της Τιβεριάδος ,  Μαθητών του Χριστού και Θεμελιωτών Της Εκκλησίας και του Ευαγγελίου και Λόγου του Θεού.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν στον πανηγυρίζοντα περικαλλή Ιερό  Ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στον οποίο την παραμονή της εορτής Δευτέρα 29η Ιουνίου 2015 στις 7:00μ.μ , εψάλλει ο Εσπερινός της εορτής με Αορτοκλασία και κήρυγμα , χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Ξάνθης κ.κ Παντελεήμονος , ο οποίος στον Λόγο Του τόνισε το έργο των Αποστόλων και ποιά είναι σήμερα η δική μας Αποστολή σαν Ορθοδόξων Χριστιανών. Στο τέλος του Εσπερινού ο Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων χειροθέτησε εις τον Κατώτερο βαθμό της Ιερωσύνης , του Αναγνώστου τρείς νέους οι οποίου διακονούν στον Ναό και στο Αναλόγιο ευχόμενος εις αυτούς κάθε  ευλογία απο τον Θεό εις την ζωή Τους.

Την Κυριώνυμον ημέρα της Εορτής Τρίτη 30η Ιουνίου 2015 , εψάλλει ο Όρθρος της Εορτής και η Θεία Λειτουργία , ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης κ.κ Παντελεήμονος με την συνοδεία των Διακόνων και Κληρικών , την παρουσία των Αρχόντων του Νομού και πλήθος κόσμου.