Την Κυριακή 15η Ιουνίου 2014 , τελέστηκε στον Ιερό Ναό  Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στο χωριό Λουτρά Θερμών, η Θεία Λειτουργία και η εορτή των Αγίων Πάντων  στο πλαίσιο του προγράμματος: «Εκκλησιασμοί στα Πομακοχώρια Ξάνθης 2014», σε συνεργασία με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξάνθης.
Ιερούργησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης , η ατμόσφαιρα ήταν κατανυκτική σε όλη τη διάρκεια της Θείας λειτουργίας, ενώ ταυτόχρονα όλοι είχαν την αγαλλίαση στο άκουσμα των ψαλμωδιών και των τροπαρίων της Ορθοδοξίας και την ταυτόχρονη ηθική ικανοποίηση ότι εκκλησιάζονται σε Ιερό Ναό που στερείται μόνιμου ποιμνίου και ξαναλειτουργεί με τη δική τους παρουσία.

Στη διάρκεια του εκκλησιασμού μεσολάβησε και εμπνευσμένο Θείο Κήρυγμα από τον Ξανθιώτη Ιεροκήρυκα και Καθηγητή κ. Πέτρο Γεωργαντζή, που εστίασε στη εορτή των Αγίων  Πάντων ενώ επεκτάθηκε και εξήγησε τη σημασία της αγιότητας και πως οφείλουν να την εφαρμόζουν αδιάλειπτα στην καθημερινή τους ζωή όλοι οι Χριστιανοί.

Πριν το τέλος ο Αρχιμανδρίτης Ιωακείμ συμπλήρωσε το Θείο Κήρυγμα και με τις δικές του σκέψεις, ενώ κλείνοντας ευχαρίστησε το εκκλησίασμα για την παρουσία του και μετέφερε τις ιδιαίτερες Ευχές και την Ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου, κκ. Παντελεήμονος.

Το εκκλησίασμα αποτέλεσαν συνολικά 32 άτομα, από τα μέλη του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης και τις οικογένειες τους, αλλά και φίλους από την κοινωνία της Ξάνθης.